+
Mit keressek?
Hol keressek?
Ár szűkítés

Mitől olyan vonzó..?

Mitől olyan vonzó a Tanó Móni design?


1. Értékálló divatot képvisel A Handmade by Tanó Móni textil termékek nem a legújabb, gyorsan változó trendeket követik, hanem értékálló, tartós minőséget képviselnek, így biztos lehetsz abban, hogy még 3 év múlva is bátran villoghatsz velük.

2. Stílusos country design A country stílusnak megfelelően a textileken előszeretettel köszönnek vissza a virágos motívumok, és az imádni való csíkos, kockás vagy pöttyös alapelemek.

3. Egyedi termékek Egy egész ruhatárat nehéz egyedivé tenni. De különleges kiegészítőkkel bárki saját egyéni stílusának megfelelően tud kitűnni a tömegből és a tucat cuccok szürkeségéből. Tanó Móni design pont ebben segít.

4. Kézzel készült minőség Nem távol-keleti „robot-munkások” verejtékével készült, hanem szívvel-lélekkel, rajongással és odafigyeléssel.

5. Modern & praktikus A country stílushoz hozzá tartozik a praktikum és a célszerűség. Mindez Tanó Móni keze alatt még kiegészül azzal, hogy minden termék a mai nők igényeihez szabottan készül.

 

Kapcsolat

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal használatával beleegyezel a sütik (cookie) fogadásába és elfogadod a vásárlás menetével, valamint az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket.